Καλώς ήρθατε στο διαδικτυακό τόπο του σχολείου μας, που σκοπό έχει να σας ενημερώνει για τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του σχολείου.

Άλμπουμ Φωτογραφιών

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 2 επισκέπτες συνδεδεμένους

«Η παιδεία είναι δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους.»
Πλάτων

«Όπως η γη, όσο γόνιμη κι αν είναι, δεν μπορεί να κάμει τίποτα χωρίς καλλιέργεια, έτσι και ο νους, χωρίς εκπαίδευση δεν μπορεί να δώσει καλό καρπό.»
Πλούταρχος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Δευτέρα και ώρα 19:00 έγινε η σύνδεση με το φυσικό αέριο.

Από αύριο Τρίτη το σχολείο θα λειτουργεί κανονικά με θέρμανση.

Ο διευθυντής 

Δημήτρης Κουσίδης

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου το σχολείο μας παρέμεινε κλειστό λόγω μη ύπαρξης θέρμανσης (μη σύνδεσης ακόμη στο φυσικό αέριο).

Από τον Αύγουστο του 2018, έγιναν έγγραφα από την Διεύθυνση του σχολείου μας προς τον Δήμο Παύλου Μελά, για την έγκαιρη απομάκρυνση του λέβητα πετρελαίου και του καυσίμου που υπήρχε στις δεξαμενές, ώστε να μπορεί να προχωρήσει η σύνδεση με το φυσικό αέριο. Αντίστοιχες επισημάνσεις έγιναν πρόσφατα και από τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας.

Παρακαλούμε αναμένετε νεότερη ανακοίνωση εντός της ημέρας, για την λειτουργία ή όχι του σχολείου μας για αύριο (Τρίτη 20/11/2018).

Δευτέρα, 19/11/2018, 9:50 πμ

Ο Διευθυντής

 

Δημήτριος Κουσίδης

Την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ε2 και την δασκάλα τους κ.Ιορδάνα η γιορτή του Μακεδονικού Αγώνα.

Μακεδονικός Αγώνας 2018

Από τη χορωδία ακούστηκαν τραγούδια που επιμελήθηκε η μουσικός μας κ.Ελένη ενώ στο συντονισμό της γιορτής συμμετείχε και ο καθηγητής Πληροφορικής κ.Μιλτιάδης.

Στη γιορτή προβλήθηκε σύντομο βίντεο-αφιέρωμα στον Παύλο Μελά, που επιμελήθηκε η μαθήτρια της Στ' τάξης Αναγνώστου Στυλιανή. Δείτε το:

 

https://youtu.be/HPLDfzlOx80

 

 

 

 

Το παρακάτω υλικό επιμελήθηκε η εκπαιδευτικός του σχολείου μας Πιπίνη Ελευθερίου με το Τμήμα Ένταξης :

 

1. Ντόρα η συννεφούλα

 

 //view.joomag.com/Ντόρα-η-Συννεφούλα-παραμύθι-ΝΤΟΡΑ-Η-ΣΥΝΝΕΦΟΥΛΑ/0882704001527265264

 

2. Το χαλί του Αλαντίν

 

//view.joomag.com/Το-χαλί-του-Αλαντίν-παραμύθι-ΤΟ-ΧΑΛΙ-ΤΟΥ-ΑΛ//view.joomag.com/Το-χαλί-του-Αλαντίν-παραμύ

 

 

 

Digital school